PhD stipendiater og masterstudenter i FRIC

Publisert (Nyheter)

Denne våren starter tre nye PhD stipendiater sitt arbeid innenfor ulike forskningstema i FRIC. Vi ønsker dem velkommen og skal holde dere oppdatert på arbeidet deres i tiden fremover.

I arbeidspakke 2, Branndynamikk og modellering, startet Bima Putra sitt arbeid 1. Mars 2020. Tema for forskningen er “Modelling of turbulent combustion in underventilated fires”.

I arbeidspakke 3, Byggetekniske løsninger og prosjektering, startet Andreas Sæter Bøe sitt arbeid 1. Mars 2020. tema for forskningen er “Fire development in buildings with wooden structures and facades”.

I arbeidspakke 4, Brannsikringstiltak og smart teknologi, vil det lyses ut en PhD stilling i 2020.

I et prosjekt tilknyttet FRIC, startet Razieh Amiri (Rozita) sitt arbeid 1. April 2020. Tema for forskningen er "Fire safety in dwellings”.

De nye stipendiatene vil jobbe sammen med andre deltakere i FRIC, og sammen med de andre PhD stipendiatene, samt masterstudenter fra NTNU og andre universitet, nasjonalt og internasjonalt.

I tillegg jobber tre masterstudenter i FRIC med prosjekter knyttet til brannsikkerhet i bygg denne våren. Involvering av studenter er en viktig del av FRIC, og vi ønsker velkommen til nye studenter som vil jobbe med prosjektoppgaver, bachelor- eller masteroppgaver i årene som kommer. Hvis du ønsker at din studentoppgave skal være knyttet til FRIC, ikke nøl med å ta kontakt med oss!

Kontakt:

Anne Steen-Hansen, Studentkontakt i FRIC, anne.steen-hansen@ntnu.no
Karolina Storesund, Senterleder, Karolina.storesund@risefr.no